Advertisement

Καταστηματα Μεγαλη Παρασκευη / Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η Ένωση": "Αβάντα στην ... / Αρκετός κόσμος βρίσκεται σήμερα μεγάλη παρασκευή στον πεζόδρομο ενώ κάποιοι απολαμβάνουν καφέ ή ποτό στο χέρι, όρθιοι, έξω από καταστήματα μια και η εστίαση ακόμα δεν έχει λειτουργήσει.

Καταστηματα Μεγαλη Παρασκευη / Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η Ένωση": "Αβάντα στην ... / Αρκετός κόσμος βρίσκεται σήμερα μεγάλη παρασκευή στον πεζόδρομο ενώ κάποιοι απολαμβάνουν καφέ ή ποτό στο χέρι, όρθιοι, έξω από καταστήματα μια και η εστίαση ακόμα δεν έχει λειτουργήσει.. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1β του άρθρου. Παρασκευή, 30 απριλίου 2021 σήμερα γιορτάζουν: Το υπόλοιπο λιανεμπόριο την μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1β του άρθρου 1 της ως άνω. Τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα σήμερα να ανοίξουν στις 9:00 το πρωί και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, ενώ το μεγάλο σάββατο έχουν τη. * τα υπόλοιπα καταστήματα των οποίων η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί με κρατική απόφαση έως τις 21:00.

Τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα σήμερα να ανοίξουν στις 9:00 το πρωί και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, ενώ το μεγάλο σάββατο έχουν τη. Σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα λειτουργήσουν με ειδικό ωράριο τη μεγάλη παρασκευή (30/04) και, συγκεκριμένα, τα πρώτα θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 έως τις 19:00 και το λιανεμπόριο από τις. Το λιανεμπόριο για σήμερα μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά την κυριακή 2 μαΐου, τη δευτέρα 3 μαΐου και την τρίτη 4 μαΐου τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Αρκετός κόσμος βρίσκεται σήμερα μεγάλη παρασκευή στον πεζόδρομο ενώ κάποιοι απολαμβάνουν καφέ ή ποτό στο χέρι, όρθιοι, έξω από καταστήματα μια και η εστίαση ακόμα δεν έχει λειτουργήσει.

Πι και Φι Βεροια - Posts | Facebook
Πι και Φι Βεροια - Posts | Facebook from lookaside.fbsbx.com
Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά την κυριακή 2 μαΐου, τη δευτέρα 3 μαΐου και την τρίτη 4 μαΐου τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1β του άρθρου 1 της ως. Εκτάκτως την μεγάλη παρασκευή με την «κυριακάτικη δημοκρατία»: Το λιανεμπόριο για σήμερα μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Συγκεκριμένα, από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι τις 19:00 το απόγευμα θα είναι ανοικτά σήμερα τα καταστήματα μεγάλη παρασκευή. Με ειδικά διαμορφωμένο ωράριο θα λειτουργήσουν τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ τη μεγάλη παρασκευή και το μεγάλο σάββατο. Ανοικτά από τις 9 το πρωί τα σούπερ μάρκετ την μεγάλη παρασκευή. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο την μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1β του άρθρου 1 της ως άνω.

Σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα λειτουργήσουν με ειδικό ωράριο τη μεγάλη παρασκευή (30/04) και, συγκεκριμένα, τα πρώτα θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 έως τις 19:00 και το λιανεμπόριο από τις.

Ανοικτά θα παραμείνουν σήμερα σούπερ μάρκετ και καταστήματα. Η μεγάλη παρασκευή είναι μέρα απόλυτου πένθους για όλη την χριστιανοσύνη, απόλυτης αργίας και νηστείας, η μέρα που γίνεται η κορύφωση του θείου δράματος, όπου κορυφώνονται τα πάθη του. Η μεγάλη παρασκευή είναι ημέρα πένθους για τους χριστιανούς και αυστηρής νηστείας. Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα δρομολογίων σαββάτου. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο την μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1β του άρθρου 1 της ως άνω. Συγκεκριμένα, από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι τις 19:00 το απόγευμα θα είναι ανοικτά σήμερα τα καταστήματα μεγάλη παρασκευή. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1β του άρθρου. Στην ελλάδα υπάρχουν διάφορες θρησκευτικές ή εθνικές εορτές οι οποίες συχνά αποτελούν ημέρες αργίας για τους εργαζόμενους και τους μαθητές. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά την κυριακή 2 μαΐου, τη δευτέρα 3 μαΐου και την τρίτη 4 μαΐου τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα σήμερα να ανοίξουν στις 9:00 το πρωί και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, ενώ το μεγάλο σάββατο έχουν τη. Κατάστημα μεγάλη παρασκευή σούπερ μάρκετ. Αρκετός κόσμος βρίσκεται σήμερα μεγάλη παρασκευή στον πεζόδρομο ενώ κάποιοι απολαμβάνουν καφέ ή ποτό στο χέρι, όρθιοι, έξω από καταστήματα μια και η εστίαση ακόμα δεν έχει λειτουργήσει. Το λιανεμπόριο για σήμερα μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Παρασκευή, 30 απριλίου 2021 σήμερα γιορτάζουν: Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της. Ανοικτά θα παραμείνουν σήμερα σούπερ μάρκετ και καταστήματα. Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα δρομολογίων σαββάτου. Κατάστημα μεγάλη παρασκευή σούπερ μάρκετ.

δια χειρός Ρένας Χριστοδούλου: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ...
δια χειρός Ρένας Χριστοδούλου: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ... from 3.bp.blogspot.com
Μεγάλη παρασκευή 30 απριλίου, από τις 13.00 μέχρι τις 19.00. Συγκεκριμένα, από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι τις 19:00 το απόγευμα θα είναι ανοικτά σήμερα τα καταστήματα μεγάλη παρασκευή. Με ειδικά διαμορφωμένο ωράριο θα λειτουργήσουν τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ τη μεγάλη παρασκευή και το μεγάλο σάββατο. Η μεγάλη παρασκευή είναι ημέρα πένθους για τους χριστιανούς και αυστηρής νηστείας. Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα δρομολογίων σαββάτου. Κατάστημα μεγάλη παρασκευή σούπερ μάρκετ. Αντίστοιχα το μεγάλο σάββατο έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της.

Σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα λειτουργήσουν με ειδικό ωράριο τη μεγάλη παρασκευή (30/04) και, συγκεκριμένα, τα πρώτα θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 έως τις 19:00 και το λιανεμπόριο από τις.

Το υπόλοιπο λιανεμπόριο την μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1β του άρθρου 1 της ως άνω. Στην ελλάδα υπάρχουν διάφορες θρησκευτικές ή εθνικές εορτές οι οποίες συχνά αποτελούν ημέρες αργίας για τους εργαζόμενους και τους μαθητές. Ανοικτά από τις 9 το πρωί τα σούπερ μάρκετ την μεγάλη παρασκευή. Με ειδικά διαμορφωμένο ωράριο θα λειτουργήσουν τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ τη μεγάλη παρασκευή και το μεγάλο σάββατο. Η μεγάλη παρασκευή είναι μέρα απόλυτου πένθους για όλη την χριστιανοσύνη, απόλυτης αργίας και νηστείας, η μέρα που γίνεται η κορύφωση του θείου δράματος, όπου κορυφώνονται τα πάθη του χριστού και γίνεται η σταύρωση του χριστού το ξημέρωμα τις ίδιας μέρας. Αρκετός κόσμος βρίσκεται σήμερα μεγάλη παρασκευή στον πεζόδρομο ενώ κάποιοι απολαμβάνουν καφέ ή ποτό στο χέρι, όρθιοι, έξω από καταστήματα μια και η εστίαση ακόμα δεν έχει λειτουργήσει. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά την κυριακή 2 μαΐου, τη δευτέρα 3 μαΐου και την τρίτη 4 μαΐου τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Το λιανεμπόριο για σήμερα μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Μεγάλη παρασκευή 30 απριλίου, από τις 13.00 μέχρι τις 19.00. Κατάστημα μεγάλη παρασκευή σούπερ μάρκετ. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της. Τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά έως και τις 7 το απόγευμα. Τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα σήμερα να ανοίξουν στις 9:00 το πρωί και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, ενώ το μεγάλο σάββατο έχουν τη.

Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της. Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα δρομολογίων σαββάτου. Σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα λειτουργήσουν με ειδικό ωράριο τη μεγάλη παρασκευή (30/04) και, συγκεκριμένα, τα πρώτα θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 έως τις 19:00 και το λιανεμπόριο από τις. Το λιανεμπόριο για σήμερα μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το μεγάλο σάββατο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Πώς λειτουργούν καταστήματα και σούπερ μάρκετ.

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΙΚΑΙΑ|GREECE ...
ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΙΚΑΙΑ|GREECE ... from static.wixstatic.com
Παρασκευή, 30 απριλίου 2021 σήμερα γιορτάζουν: Ανοικτά θα παραμείνουν σήμερα σούπερ μάρκετ και καταστήματα. Η μεγάλη παρασκευή είναι ημέρα πένθους για τους χριστιανούς και αυστηρής νηστείας. Τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά έως και τις 7 το απόγευμα. Η μεγάλη παρασκευή είναι μέρα απόλυτου πένθους για όλη την χριστιανοσύνη, απόλυτης αργίας και νηστείας, η μέρα που γίνεται η κορύφωση του θείου δράματος, όπου κορυφώνονται τα πάθη του. Με ειδικά διαμορφωμένο ωράριο θα λειτουργήσουν τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ τη μεγάλη παρασκευή και το μεγάλο σάββατο. Συγκεκριμένα, από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι τις 19:00 το απόγευμα θα είναι ανοικτά σήμερα τα καταστήματα μεγάλη παρασκευή. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο την μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1β του άρθρου 1 της ως άνω.

Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για σήμερα, μεγάλη παρασκευή, μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά την κυριακή 2 μαΐου, τη δευτέρα 3 μαΐου και την τρίτη 4 μαΐου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα λειτουργήσουν με ειδικό ωράριο τη μεγάλη παρασκευή (30/04) και, συγκεκριμένα, τα πρώτα θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 έως τις 19:00 και το λιανεμπόριο από τις. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1β του άρθρου 1 της ως. Πότε πέφτει η μεγάλη παρασκευή τα επόμενα έτη; Τα σούπερ μάρκετ έχουν τη δυνατότητα σήμερα να ανοίξουν στις 9:00 το πρωί και να μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, ενώ το μεγάλο σάββατο έχουν τη. Η μεγάλη παρασκευή είναι μέρα απόλυτου πένθους για όλη την χριστιανοσύνη, απόλυτης αργίας και νηστείας, η μέρα που γίνεται η κορύφωση του θείου δράματος, όπου κορυφώνονται τα πάθη του. Πώς λειτουργούν καταστήματα και σούπερ μάρκετ. Το υπόλοιπο λιανεμπόριο για αύριο, μεγάλη παρασκευή, θα μπορεί να λειτουργήσει, προαιρετικά, από τη 1 το τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1β του άρθρου. * τα υπόλοιπα καταστήματα των οποίων η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί με κρατική απόφαση έως τις 21:00. Εκτάκτως την μεγάλη παρασκευή με την «κυριακάτικη δημοκρατία»: Όλη η δημοτική μας παράδοση, σε μία μουσική υπερπροσφορά!5 συλλογές 10 cd •300 τραγούδια για γλέντι. Ανοικτά από τις 9 το πρωί τα σούπερ μάρκετ την μεγάλη παρασκευή. Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα δρομολογίων σαββάτου. Ανοικτά θα παραμείνουν σήμερα σούπερ μάρκετ και καταστήματα.

Posting Komentar

0 Komentar